Privatne ture

Ako tražite brod i posadu za privatno krstarenje, kontaktirajte nas da se dogovorimo. Možemo organizovati različite vrste krstarenja, izleta fish piknika i proslava na brodu.

Na vaš zahtjev, osim krstarenja Budvanskom rivijerom, moguće je kreirati i samostalnu rutu po vašoj želji – plovidbu na relaciji do Bara do Budve, ili kao kombinaciju klasičnog krstarenja i panoramskog razgledanja ili izleta sa odmorom na najljepšim plažama po vašem izboru.

Možemo realizovati krstarenje kao individualnu plovidbu za vaše potrebe ili kao grupno krstarenje po vašoj želji. Za vašu porodicu, vaše prijatelje, proslave ili poslovne partnere – organizujte nezaboravno putovanje za vama najbliže i najvažnije ljude.

Brodovi Montenegro Star su atestirani, redovno servisirani, osigurani i moderno opremljeni za plovidbu Jadranom.

Kapacitet brodova (broj putnika koji mogu da prevoze) je: 44+2 i 58+2. Korito broda je metalno, konstrukcija je kombinacija metala i drveta, a sjedišta su od nautičke kože i sunđera.

Imaju ozvučenje, wc i pokriveni su tendom, a Montenegro Star Glass Boat ima i stakleno dno kroz koje putnici mogu gledati podvodni svet našeg mora.

Naši brodovi su vrlo pogodni za krstarenje jer pružaju vidljivost i komfor za goste na najvišem nivou. Na svakom krstarenju, na vaš zahtjev, mogu vas usluživati restoranski konobari i posluživati hranom i pićem po vašem izboru.

Crnogorski specijaliteti, Foto: panacomp.net

Sve što je potrebno, jeste da se odlučite za varijantu privatnog krstarenja koju želite, i da uživate u ljepotama našeg mora, a naš tim organizatora, uključujući brodsku posadu, učiniće sve da vaše putovanje bude nezaboravno iskustvo.

Neka vaše najljepše uspomene i najbolje fotografije na društvenim mrežama budu upravo sa vašeg privatnog krstarenja brodom Montenegro Star – pozovite nas!