Naša flota

Montenegro Star brodovi krstare duž Budvanske rivijere – jedne od najljepših rivijera na Jadranu. Od prvog dana kada su zaplovili, do ljeta 2018. godine su prevezli više hiljada putnika!

Počeli smo sa jednim brodom, da bismo već sledeće godine, zbog velikog interesovanja, našoj floti pridružili još jedan brod.

Oba broda su atestirana, redovno održavana, osigurana i moderno opremljena za plovidbu Jadranom.

 

Kapacitet brodova (broj putnika koji mogu da prevoze) je: 44+2 i 58+2.

Korito broda je metalno, konstrukcija je kombinacija metala i drveta, a sjedišta su od nautičke kože i sunđera.

Imaju wc, pokriveni su tendom, a Montenegro Star Glass Boat ima i stakleno dno kroz koje putnici mogu gledati podvodni svet našeg mora.

 

Ako ljetujete sa malom djecom, kada brod nije pun, možete uneti i dječija kolica, ili ih ostaviti kod naših predstavnika (kod pulta za prodaju karata) u Petrovcu do povratka sa krstarenja.

Naša posada je stručna, ljubazna i veoma iskusna, sa više hiljada sati provedenih na brodu i na moru. I više od toga – naša posada voli more i plovidbu, i učiniće da vaše krstarenje bude još jedno divno iskustvo koje ćete ponijeti sa odmora.

Iako je potrebno da načinite samo jedan korak da biste se ukrcali na Montenegro Star, naša posada je tu da vam pomogne da bezbedno uđete i da se iskrcate.

 

Osim u Petrovcu, naši brodovi pristaju na Drobnom Pijesku, na ostrvu Havaji (Sveti Nikola) i u Budvi.

U našoj standardnoj ponudi su tri krstarenja:
krstarenje od Petrovca do Budve, sa pauzom u Budvi (2 sata) i na Havajima (1 sat)
krstarenje od Petrovca do Drobnog Pijeska sa iskrcavanjem na plaži Drobni Pijesak
– krstarenje – panoramsko razgledanje bez pristajanja – od Petrovca do Svetog Stefana

Veći brodovi, poput naših, su zgodniji za plovidbu jer, osim većeg komfora i bezbednosti, pružaju i bolji pogleda tokom plovidbe.

Ako tražite brod i posadu za privatno krstarenje, kontaktirajte nas da se dogovorimo. Možemo organizovati različite vrste krstarenja, izleta fish piknika i proslava na brodu.

Neka vaša najljepša uspomena, ili najbolja fotografija na Instagramu i Facebooku, sa ovogodišnjeg ljetovanja bude upravo sa našeg atraktivnog krstarenja brodom po Budvanskoj rivijeri.