Turistički brod Montenegro Star

Montenegro Star brodovi krstare duž Budvanske rivijere – jedne od najljepših rivijera na Jadranu. Od prvog dana kada su zaplovili, do ljeta 2018. godine su prevezli više hiljada putnika!

Neka vaša najljepša uspomena, ili najbolja fotografija na Instagramu i Facebooku, sa ovogodišnjeg ljetovanja bude upravo sa našeg atraktivnog krstarenja brodom po Budvanskoj rivijeri.

Virtuelna turaKarte i rezervacije
<strong>Naša flota</strong>

Naša flota

Naša posada je stručna, ljubazna i veoma iskusna, sa više hiljada sati provedenih na brodu i na moru. I više od toga – naša posada voli more i plovidbu, i učiniće da vaše krstarenje bude još jedno divno iskustvo koje ćete ponijeti sa odmora.

Pročitajte još...

Krstarenje

Šta je prvo što pomislite kada čujete krstarenje?

More, vjetar u kosi, sunčanje, kupanje, avantura, sjajne fotografije, odmor?

Sigurni smo da možete nastaviti ovaj niz velikim brojem pozitivnih asocijacija, naročito ako zaplovite od Petrovca do Budve brodovima Montenegro Star!

Saznajte više o krstarenjima

Privatne ture

Na vaš zahtjev, osim krstarenja Budvanskom rivijerom, moguće je kreirati i samostalnu rutu po vašoj želji – plovidbu na relaciji do Bara do Budve, ili kao kombinaciju klasičnog krstarenja i panoramskog razgledanja ili izleta sa odmorom na najljepšim plažama po vašem izboru.

Krstarenje po vašoj želji

Pitajte nas!

Za sva pitanja u vezi krstarenja, za karte i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte!

Phone :

+382-68-003-900

Email :

office@montenegrostarboat.me

Address :

Šetalište i pristanište, Petrovac